Tips om everything

2009-12-10, 21:33:53 / Kategori: Tips

"kan inte du tipsa mer typ om hår hud o.s.v de e jättebra"

Självklart kan jag det! här har du massa med tips! :)

smink/hud

Ögon: På bild nummer 1 så ser ni att jag är helt osminkad och har rätt så trötta ögon.
Apliccera (stavning?) concelar under ögat och under ögonbrynen, tillsätt en ljus/vit ögonskugga precis på ögonlinan och lite i ögonvrån lägg gärna lite under & över ögonfransarna om du vill att ögonen ska se mycket större ut!
Ta sedan en ögonbrynspenna och dra inte allt för hårt utan liksom snudda lite så det blir fylligare. Ta gärna en eyeliner ett tunt lager eller tjockt (smaksak) så ser det mer ut som om du har tjockare och mörkare ögonfransar. lägg sedan på en grå eller ljusbrun ögonskugga på ögonlocken och tillsätt mascara. sedan är det klart! Tar typ 5 minuter.Lips: På bild nummer 1 så har jag inget alls på läpparna. Men på bild nummer två så ser ni att mina läppar ser mycket större ut! Hur? Jo först så tar jag en vit sminkpenna och tar lite ovanför läppen och lite under underläppen det gör så att läpparna ser fylligare ut och större. Ta sedan helst ett hudfärgat läppglans / ljusbrun or something, och sedan ta rosa läppglans över vilket gör så att läpparna får uppmärksamhet istället för att ha rosa läppstift som ser ut så att man har tunnare läppar.Hud: (yes i know att jag ser psykiskt störd ut på bilden!)Jag brukar alltid smörja in mig med "Nivea & face cream". Den är sjukt bra och håller jättelänge man kan köpa den på h&m och åhlens tror jag för cirka 30 spen etc. När du smörjer in ansiktet börja alltid från utsidan av ögonen in och upp mot pannan för att dra ut pann rynkor. Dra väldigt mjukt och försiktigt på ögonpåsarna eller vad man ska kalla det haha.Hår

Egentligen har jag inte gjort så mycket åt mitt hår. Kommer ihåg att mitt hår va lite längre än axellångt förra sommaren eller förra våran. Tänk hur snabbt det har växt? Det är ner till naveln nu.. Hur som helst så tvättar jag håret kanske 2-3 gånger lägger bara shampoo på hårbotten och lite i längden. Sedan så tar jag mycket balsam och lägger bara på själva längden. Sedan så plattar jag inte alls mycket har faktiskt inte plattat mitt hår på 2 veckor typ DET SKA VI SKÅLA FÖR nat. Nej men sen så använder jag värmeskydd. Sedan så är det jättebra om man tar olja i topparna eller silkesdroppar.

här kommer lite bra fakta också haha låter som en lärare -.-
*smörj in dina ögonfransar med olja och balsam i duschen.
*Sminka dig framför ett fönster med spegeln då ser du hur du ser ut i dagsljus ( utomhus)
*mörj ALLTID in dig med krämer innan du går och lägger dig & innan du tar på smink.
*Lägg två tskedar under natten i kylskåpet och ta dem sen på morgonen under ögat vilket kyler ner mörka ögonringar.


Kommentarer
Postat av: Anonym

tack va bra!!

2009-12-11 @ 21:49:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0